"Super gezellig en een prachtig theater, goede service en vriendelijke mensen!"

Karin Ameln

Nog geen idee wat te doen in de herfstvakantie? Vier de najaarsvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Gedurende de herfstvakantie hebben wij vier verschillende voorstellingen geprogrammeerd staan voor jong en oud en voor bezoekers uit Emmen en wijde omtrek. Start je vakantie met Karin Bloemen en de Old School Band en geniet van een muzikaal programma vol met eigen nummers en muziek van haar inspiratiebronnen Billie, Aretha, Norah en Amy. Neem je kids mee naar het beroemde sprookje Hans en Grietje of naar de kinderhelden Ernst, Bobbie en de rest en geniet van een onvergetelijk uitje voor jong en oud! Of kom je lachspieren trainen tijdens de razend populaire show van Tisjeboy Jay.

voorstellingen in de herfstvakantie

Compleet avondje uit in de herfstvakantie
Vier de herfstvakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant. Benieuwd naar onze à la carte kaart met diverse seizoengerechten? klik hier om de menukaart te bekijken. Nergens anders in Emmen eet je zo lekker.

Heb je geen tijd om uitgebreid te dineren? Kies dan voor één van onze arrangementen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan.

Kom naar de Kids Afterparty
Bezoek je één van de familievoorstellingen met het gezin? Kom dan na afloop van de voorstelling naar de Kids AfterpartyWe hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook kun je je laten schminken of een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty. Benieuwd naar alle uitjes met kinderen? Bekijk dan deze pagina!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.