"Mooie shows, mooie zaal, vriendelijk personeel... fijn theater om een avond uit te gaan!"

Fina Fissering

Nog geen idee wat te doen in de kerstvakantie? Vier de kerstvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Niet alleen bezoek je een fantastische voorstelling, maar kun je ook heerlijk dineren in ons sfeervolle Theaterrestaurant.

Vier de kerstvakantie in het theater
We starten al voor de kerstvakantie met een Christmas Special! Bouke brengt namelijk een speciale versie van zijn theatershow Bouke Rocks Elvis. In het weekend voor kerst wordt je betovert door het internationale koor Anúna. Ook zij zullen kerst vieren met 'A Whisper of Paradise'. Op de zaterdag is het tijd voor energieke voetstappen en getalenteerde Ierse dansers bij 'Rhythm of the Dance'. Het meeslepende dansspektakel is geheel aangekleed in kerstsfeer. Kerstavond vier je met de hele familie tijdens Meester Kikker, een spannend en grappig verhaal naar het boek van Paul van Loon.

Nog net voor de afsluiting van het jaar kun je ook nog genieten van Waylon, waarin hij muziek eert die hem gered heeft van het leven. Vervolgens zal hét moordmysterie van het jaar Murder on the Orient Express twee dagen te zien zijn in het ATLAS Theater. In het nieuwe jaar, nog net voor het einde van de kerstvakantie ​kunnen de kinderen nog genieten van Het Holland Kids Festival met de leukste kinder-acts van Nederland. De zondagmiddag staat in het teken van de interactieve theatershow van Mega Mindy. Zullen Mieke en Toby 'De Onzichtbare Ekster' kunnen pakken?​

voorstellingen in de kerstvakantie

Speciaal diner voor de kerstvoorstellingen
Bezoek je de voorstellingen Christmas with Anúna, Rhythm of the Dance en Murder on the Orient Express? Dan heeft onze chef kok Erik speciale menu's ontworpen voor deze voorstellingen en kun je genieten van een speciaal diner. Kijk op de voorstellingspagina voor meer informatie over de aangepaste diners.

Compleet avondje uit in de kerstvakantie
Vier de vakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant. Klik hier om een kijkje te nemen op onze menukaart. Je kunt aanschuiven op twee verschillende tijdstippen, namelijk om 18.00 en 18.30 uur. Wij zorgen ervoor dat je tijdig genoeg in de zaal zit en van de voorstelling kunt genieten! 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.