"Mooie shows, mooie zaal, vriendelijk personeel... fijn theater om een avond uit te gaan!"

Fina Fissering

Nog geen idee wat te doen in de kerstvakantie? Vier de kerstvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Niet alleen bezoek je fantastische voorstellingen, maar kun je ook heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijk kerstbuffet op Tweede Kerstdag?

Gedurende de kerstvakantie hebben wij vijf verschillende voorstellingen geprogrammeerd staan voor jong en oud en voor bezoekers uit Emmen en wijde omtrek. Als je de kerstdagen dit jaar eens op z’n Iers wilt vieren, kom dan naar de Rhythm of the Dance en geniet van een wervelende show vol muziek en dans! Of kom genieten van De Efteling-musical Sprookjesboom, een vrolijke musical voor de hele familie. Of wat dacht je van Waylon op tweede kerstdag? Hij is zo populair dat zijn show binnen no time was uitverkocht. Ook komt Johan Derksen naar het ATLAS Theater, waarbij hij opnieuw een avond heeft samengesteld vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana. Kortom: er valt weer veel te beleven! 

voorstellingen in de kerstvakantie

Complete avond uit in de kerstvakantie
Vier de kerstvakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant. Benieuwd naar onze kaart? Neem hier alvast een kijkje. Heb je al andere plannen? Kies dan voor één van onze arrangementen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan.

Kom naar de Kids Afterparty
Bezoek je de familievoorstelling De Efteling-musical Sprookjesboom met het gezin? Kom dan na afloop van de voorstelling naar de Kids AfterpartyWe hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook kun je je laten schminken of een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty. Benieuwd naar alle uitjes met kinderen? Bekijk dan deze pagina!