"Mooie shows, mooie zaal, vriendelijk personeel... fijn theater om een avond uit te gaan!"

Fina Fissering

Nog geen idee wat te doen in de kerstvakantie? Vier de kerstvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Niet alleen bezoek je een fantastische voorstelling, maar kun je ook heerlijk dineren in ons sfeervolle Theaterrestaurant. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke kerstbrunch of -diner?

Vier de Kerstvakantie in het theater
Gedurende de kerstvakantie hebben wij de voorstelling De Ondergang van MS De Corona met Bert Visscher, Alina Kiers, Arno van der Heyden, Carmen Schilstra, Jan Veldman en Frank den Hollander op Tweede Kerstdag geprogrammeerd staan. Een middagvoorstelling om 15.00 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur. Het belooft weer een hilarisch spektakel te worden voor jong en oud!
Tip: om je uitje naar het theater helemaal compleet te maken, combineer de voorstelling met de kerstbrunch of -diner!

Complete uitje op Tweede Kerstdag
Geniet voorafgaand aan de voorstelling van ‘De ondergang van MS De Corona’ van een uitgebreide kerstbrunch of -diner. Het Theaterrestaurant is volledig aangekleed in kerstsferen en onze chef bereidt natuurlijk de meest fantastische gerechten (wist je trouwens dat hij MM Culinair 2019 heeft gewonnen?). Bekijk hier alvast het kerstmenu. 

voorstellingen in de kerstvakantie
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.