Nieuw in theaterseizoen 2023/2024 is dat je in december bij elke voorstelling een kraslot van ons ontvangt waarbij je kans maakt op gratis bitterballen, een ATLAS Theaterdiner cadeaubon twv € 25,00, een gratis drankje en meer! Hieronder vind je de voorwaarden en de uitleg over hoe je de prijzen kunt verzilveren.

Voorwaarden

  • het kraslot is te verzilveren tot en met 1 februari 2024
  • het kraslot kan niet worden omgezet naar contant geld of andere bonnen

Lees hier de algemene voorwaarden van promotionele kansspel berekening.

Prijzen verzilveren

De meeste prijzen kun je direct tijdens jouw avondje uit verzilveren bij één van onze barren in de foyers of in het ATLAS Café. Heb je een theaterdinerbon, het warm welkom arrangement of een theaterticket gewonnen? Lees hieronder hoe je deze prijzen kunt verzilveren.

  • De prijs theaterticket naar keuze is geldig voor voorstellingen in seizoen 2023/2024 en geldt niet voor voorstellingen inclusief een horeca arrangement en voor gastprogrammering. Geef je keuze voor 1 februari 2024 aan ons door via de Theaterkassa. Bekijk hier ons aanbod.
  • de prijs ATLAS theaterdinerbon t.w.v. € 25,00 kun je uitsluitend verzilveren tijdens een theaterdiner voorafgaand aan een voorstelling waar je kaartjes voor hebt. Maak hier alvast je reservering!
  • de prijs warm welkom arrangement kun je verzilveren voorafgaand aan een voorstelling. Hiervoor dien je wel een reservering te maken (minimaal 6 uur voor aanvang voorstelling) via de Theaterkassa.
  • de prijs gratis kopje koffie / thee is alleen geldig voor een kopje koffie of thee. De koffie specials, cappuccino, espresso etc. zijn uitgesloten van deze actie.

 

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.