Door de coronacrisis wint online en hybride bijeenkomsten snel terrein. Vergaderen, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten kunnen door de coronacrisis niet altijd meer fysiek op dezelfde locatie, waardoor de meeste bijeenkomsten nu (gedeeltelijk) online zullen plaatsvinden. Door onze technische voorzieningen zijn wij in staat om uw event in een handomdraai hybride te maken waarbij het mogelijk is om live ontmoetingen te combineren met online publiek.

Uw online event in het ATLAS Theater!
Het ATLAS Theater heeft alle technische apparatuur, vaardigheden en de creativiteit in huis om uw event te organiseren in een veilige omgeving! De verschillende zalen en de studio’s zijn helemaal naar wens in te richten voor elke setting. Doormiddel van projectie, verlichting en decor creëren we een sfeer dat past bij uw bedrijf.

Tafelgesprekken, optredens en kennisuitwisseling van sprekers… het is allemaal mogelijk in één van onze zalen. En daar houdt het niet op, want ook vanuit de prachtige werelddelen van WILDLANDS kunnen wij uw presentatie of congres online streamen.

Online interactie
Wij streamen via verschillende platformen, waarbij ook online interactie mogelijk is! Denk hierbij aan chat polls, plenaire sessies, skype gesprekken noem maar op.

Neem contact met ons op
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nick Unij via e-mailadres n.unij@atlastheater.nl of per telefoonnummer +31 (0)6 309 655 84. Samen met onze partners begeleiden wij uw event van a tot z en maken we er samen een digitaal succes van!