Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: 'Newtonsoft.Json.Linq.JValue' does not contain a definition for 'image'
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_media.ExecuteAsync() in D:\internet\root\www\atlastheater2023\www\Views\Partials\grid\editors\media.cshtml:line 62
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in D:\internet\root\www\atlastheater2023\www\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Op zondag 21 mei komt de familievoorstelling De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes naar het ATLAS Theater. De voorstelling gaat over een gelukkig typisch Jordanees ‘geitengezin’, bestaande uit vader, moeder en zeven kinderen (Geitenwollensokjes). De vader lijdt aan ‘lycantropie’ oftewel weerwolfziekte, een ziekte die door een vader wordt doorgegeven aan het zevende kind. Hij heeft dit geheim echter nooit met iemand gedeeld, ook niet met zijn vrouw! De familievoorstelling is een combinatie van het sprookje 'De Wolf en de zeven geitjes' en de mythe 'Lycaon als weerwolf; met het happy end van een sprookje en de tragische afloop van een mythe.

Winactie: maak je eigen sok-pop
In de voorstelling krijg je ook sok-poppen te zien. Benieuwd hoe je zelf een sok-pop maakt? Bekijk dan onderstaande video en doe mee met onze winactie!

Zo doe je mee aan de winactie
Het is je vast nog niet ontgaan, maar wij hebben eigen ATLAS sokken! Hoe leuk is het om hier een sok-pop van te maken? Je kunt een ATLAS sok komen ophalen bij de Theaterkassa (zolang de voorraad strekt), maar je mag natuurlijk ook je eigen sok hiervoor gebruiken. Als je jouw sok-pop af hebt, maak dan een foto of video van je creatie en stuur deze naar ons! Dit mag via Facebook, Instagram of via de mail naar communicatie@atlastheater.nl. Doe dit voor 1 april en maak kans op 2 x 4 vrijkaarten voor de familievoorstelling De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes.

Rensenlab Emmen
Ben jij nou nog niet aan de slag gegaan en wil je graag meedoen aan de actie? Kom dan op zaterdag 18 maart tussen 13.00 & 16.00 uur naar het Rensenlab en maak je eigen sok-pop! Hier kan je creatief aan de slag gaan met het maken van je sok-pop met hergebruikte materialen. De ATLAS sokken liggen er al voor je klaar! Dus steek je handen uit de mouwen, maak je eigen sok-pop en maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling!

Kom alvast in de stemming
Alvast in de stemming van de voorstelling komen? Iedere week gaat één van de spelers van De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes advies vragen aan een bekende Nederlander. Zo gaan ze op bezoek bij Richard Groenendijk, Pia Douwes, Karin Bloemen, Carlo Boszhard en Brigitte Kaandorp. Bekijk hieronder alle video's!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.