"Ruime keuze uit cabaret, (live) muziek, actie en theatercolleges!"

Op zoek naar een leuk avondje uit met je vrienden? Dan ben je bij het ATLAS Theater aan het juiste adres! Echte mannen gaan voor actie, humor, kennis én bier (met bitterballen)! Graag geven we je een paar tips voor een geslaagde avond uit met je maten.

Meer voor mannen
"Mooi theater, vriendelijke mensen, fijne bar en midden in het centrum!"

Caspar van den Bergh

Mannenavond: een avondje uit met je maten!

We lichten speciaal voor jou en je vrienden een aantal voorstellingen uit die meer voor mannen zijn! Gaan jij en je vrienden voor humor, (live) muziek, actie of theatercollege?

Cabaret

Hou je van grove humor, buikpijn van het lachen en vrouwonvriendelijke grappen? Dan ben je bij Ton Kas aan het juiste adres! Dit wordt gegarandeerd een totaal mallotige, melige avond met het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonouders, impotente huisvaders en politieagenten.
Nieuw: na meer dan zes Ladies Nights organiseren wij rondom deze voorstelling een heuse mannenavond!

Alle hoeken van het podium zien? Dan ga je naar Max van den Burg! Van Brabantse familiefeesten tot Nederlandse rappers, van dronken kakmeisjes tot een bezoek aan de biologische markt: in dit eenmanspektakel rijgt Max heden en verleden op geheel eigen wijze aan elkaar!

Bekijk hier alle cabaretvoorstellingen!

Nieuwe talenten

Nieuw cabarettalent ontdekken? Ga dan naar Martijn Kardol! Hij won een handvol festivals en loste met zijn avondvullende en voor de Neerlands Hoop genomineerde debuutprogramma ‘Bang’ alle verwachtingen in. Of ga naar Rayen Panday, hij dwingt met zijn nieuwe programma het ene na het andere lachsalvo af. 

Live muziek

Liefhebber van (live) muziek? Johan Derksen mobiliseert de beste vocalisten en muzikanten uit de genres blues & americana. Denk aan (inter)nationale toppers als Malford Milligan, Sean Webster, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee, rasartiesten die garant staan voor een avond vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

De top van gitaarspelend Nederland ontmoeten? Dan ga je naar The Five Great Guitars! In het nieuwe programma 'LEGENDS' geniet je van de songs van onder anderen J.J. Cale, Larry Carlton, George Harrison, Stevie Wonder, Fleetwood Mac, Prince, The Allman Brothers en andere snarenwonders!

Of ga back in the old days en geniet van hits als ‘Summer In The City’, ‘You Are So Beautiful’. ‘You Can Leave Your Hat On’ en ‘Have A Little Faith In Me’ van niemand minder dan Joe Cocker! De Cry Me A River band duikt in zijn rijke oeuvre en vertelt anekdotes uit het turbulente leven van de legendarische wildeman die zong, zoop en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.

Theatercolleges

Wil je wat opsteken tijdens je avondje uit? Ga dan naar Mart Smeets! Wie kan er beter een college geven over topprestaties en teambuilding dan sporticoon Mart Smeets? Op heldere, inlevende en respectvolle wijze verbindt hij topsport en zakendoen met een verhaal, dat antwoord geeft op vragen die de meeste managers zich wel eens stellen. 

Benieuwd naar welke rol lef speelt op de weg naar succes? In een spetterend Theatercollege laat Filemon aan de hand van een rijk scala aan beelden uit zijn televisiecarrière zien hoe lef en succes onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Filemon Wesselink legt het allemaal uit. Met humor, spektakel  en zelfinzicht.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.