"Ruime keuze uit cabaret, (live) muziek, actie en theatercolleges!"

Op zoek naar een leuk avondje uit met je vrienden? Dan ben je bij het ATLAS Theater aan het juiste adres! Echte mannen gaan voor actie, humor, kennis én bier (met bitterballen)! Graag geven we je een paar tips voor een geslaagde avond uit met je maten.

Meer voor mannen
"Mooi theater, vriendelijke mensen, fijne bar en midden in het centrum!"

Caspar van den Bergh

Mannenavond: een avondje uit met je maten!

We lichten speciaal voor jou en je vrienden een aantal voorstellingen uit die meer voor mannen zijn! Gaan jij en je vrienden voor humor, (live) muziek, actie of theatercollege?

Cabaret
Ga je richting de veertig en loop je tegen een midlife-crisis aan? Kom dan naar de voorstelling van Thijs Kemperink. Zijn nieuwe voorstelling Halverwege gaat in Emmen in première. In het ATLAS Theater maken we niet vaak een première mee, dus we gaat het grootst vieren!

Hou je niet van artistiek gedoe, maar vooral goede grappen? Kom dan naar Jim Speelman! Hij gaat het theater in met slechts een kruk, een headset-microfoon en een eerlijke voorstelling met een ongekend hoge grapdichtheid. 

Bekijk hier alle cabaretvoorstellingen!

Nieuwe talenten
Nieuw cabarettalent ontdekken? Ga dan naar de finalistentour van Ik Ga Stuk. Ontdek wie de comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

Live muziek
Liefhebber van (live) muziek? Ga met Pink Floyd Project mee naar 1973.Het jaar waarin Pink Floyd transformeert van underground band naar wereldact. Een spectaculaire reis terug in de tijd waarin de band een show voorschotelt zoals Pink Floyd die 50 jaar geleden zelf speelde, geïnspireerd op het unieke Live at Pompeï-concert

Of geniet van de wervelende productie Sun Records The Concert. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits.

Theatercolleges
Wil je wat opsteken tijdens je avondje uit? Ga dan naar Follow the Money! Radicaal onafhankelijk en tot op het bot gedreven vertellen hoofdredacteur Eric Smit en sterredacteuren Eelke van Ark en Thomas Bollen gezamenlijk hoe ze geldsporen volgen en de macht controleren. Omdat zij denken dat waarheidsvinding er meer toe doet dan ooit. 

Of ga terug naar 1983 met de voorstelling A Love Letter To... 1983. Leo Blokhuis neemt je in dit muzikale theatercollege mee terug naar ’83. Hoe zag de wereld eruit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Verwacht een avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek. 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.