Heb jij een verborgen talent dat staat te popelen om op het podium te schitteren? Dan is ATLAS on STAGE precies wat je nodig hebt!

Bij het ATLAS Theater geloven we dat talent geen grenzen kent. Of je nu een geweldige zanger, een waanzinnige danser, een grappige komiek, of een verbazingwekkende goochelaar bent - iedereen is welkom om zijn act te doen op ons podium!

De winnaar gaat niet met lege handen naar huis! Je wint een professionele videoclip van je act ter waarde van € 1.000 voor je portfolio. Plus, je mag optreden in onze fantastische Grote Zaal tijdens de aftrap van het culturele seizoen op 13 september.

Maar dat is nog niet alles! Je act zal beoordeeld worden door een deskundige jury, waaronder de winnaar van Hollands Got Talent 2023!

Hoe doe je mee?

📹 Stuur ons je act: Pak je telefoon, maak een horizontale video waarin je jouw talent laat zien, en stuur deze samen met een korte beschrijving van je act, je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar aanmelden@atlastheater.nl. Vergeet niet een tweede contactpersoon op te geven met telefoonnummer. Deadline voor inzendingen is maandag 6 mei.

🌟 Audities: Als jouw act geselecteerd wordt, mag je komen auditeren op woensdag 22 mei. Show ons wat je kunt en wie weet sta jij straks in de spotlight!

🎉 De grote finale: De grande finale van ATLAS on STAGE is op dinsdag 11 juni, waar de finalisten strijden om de titel en de te gekke prijzen die op ze wachten.

Mis deze kans niet om je talent te laten zien, bekendheid te verwerven en misschien wel je droomcarrière te starten! Doe mee aan ATLAS on STAGE en laten we samen een onvergetelijke show neerzetten! 

Voor meer info en om je act in te sturen, mail ons op aanmelden@atlastheater.nl. Wij kunnen niet wachten om te zien wat jij in petto hebt!

TICKETS FINALE

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.