In het weekend van vrijdag 15 oktober t/m zondag 17 oktober vieren wij onze verjaardag. Tijdens ons jubileumweekend zullen er extra activiteiten en acties zijn voor jong en oud. Op zaterdag staat Martijn Koning bij ons met zijn voorstelling 'Koning van de toekomst'  en op zondag kunnen onze jeugdige bezoekers genieten van de voorstelling 'Juf Roos gaat op avontuur'. Uiteraard zal op zondag onze Kids Afterparty niet ontbreken.

Jubileum spelshow 

We trappen ons jubileumweekend af met onze Jubileum Spelshow á la 'Ik hou van Holland', die op vrijdag 15 oktober om 20:00 wordt uitgezonden op PodiumTV en via ons Facebook live event. Met als presentator Arno van der Heyden, onze burgervaders als teamcaptains, Karin Bloemen, Tineke Schouten, Peter Heerschop en Charly Luske in de teams en niemand minder dan onze eigen theaterdirecteur Machteld van der Werf in de jury én als joker. Het belooft een geweldig feest en een spetterende uitzending te worden, dus ga dat zien! 

Kijk mee & win!

Kijk je vrijdagavond live mee met de uitzending op Podium TV of via het Facebook live event? Dan maak je, als je meedoet met de winactie, kans op een theaterdiner voor twee personen in ons theater restaurant. Hoe je dit kunt winnen? Plaats op facebook een ludieke foto van hoe jij met je familie en/of vrienden naar de ATLAS spelshow kijkt, tag het ATLAS en wie weet ben jij de gelukkig winnaar! De winnaar wordt op maandag 18 oktober bekend gemaakt. 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.