Emmen - Het ATLAS Theater trapt het nieuwe theaterseizoen af met een feestelijke seizoenpresentatie op maandagavond 13 mei, exclusief voor genodigden en de gewaardeerde Vrienden van het ATLAS Theater. Onder de feestelijke ambiance van deze avond onthulden Theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator en cabaretier Kevin van den Berg, veelbelovende voorstellingen voor het komende seizoen. Gasten werden bovendien getrakteerd op previews van voorstellingen van Martijn Koning, Tim Akkerman, BarokOpera Amsterdam en Teun van den Elzen.

"De feestelijke seizoenpresentatie is voor ons een moment om samen met onze Vrienden en genodigden de magie van theater te vieren en een voorproefje te geven van wat er allemaal komen gaat. Het is een avond vol verrassingen en hoogtepunten waar we met veel enthousiasme naar uitkijken." vertelt Machteld van der Werf enthousiast. Het hoogtepunt van deze avond was de onthulling van een indrukwekkende selectie voorstellingen die het komende theaterseizoen te verwachten zijn in het ATLAS Theater. Met grote namen als Jochem Myjer (waarvan de verkoop later dit jaar start), Ilse DeLange, Daniël Arends, Stef Bos, Bert Visscher, Hans Klok, Veldhuis & Kemper, Pieter Derks en Daniël Lohues belooft het een seizoen vol topvoorstellingen te worden.

Gevarieerd programma voor jong & oud
Voor liefhebbers van musicals biedt het theater een scala aan spektakel, waaronder de weekbespeling van Elisabeth met niemand minder dan Pia Douwes, Saturday Night Fever, De Hospita met Simone Kleinsma en de betoverende Shrek de Musical, speciaal voor families.

Het programma voor de jeugd is eveneens rijkelijk gevuld met namen als Nienke Plas, Snelle, Flemming, Nielson, RUNDFUNK, Douwe Bob en Jandino. En voor de allerkleinsten zijn er betoverende voorstellingen zoals Samson & Marie, De Grote Slijmmusical, De NEEhoorn, De Gorgels naar de boeken van Jochem Myjer, de Kleine Zeemeermin en Brandweerman Sam.

Cabarettalenten
Bovendien biedt het ATLAS Theater een podium aan veelbelovende cabarettalenten die nog niet eerder in Emmen hebben opgetreden. "We zijn verheugd om ook dit seizoen een podium te bieden aan veelbelovende cabarettalenten die nog niet eerder in Emmen hebben opgetreden. Met onze cabaretserie willen we niet alleen ons publiek vermaken, maar ook nieuwe talenten een kans geven om te schitteren. Door deze voorstellingen aan te bieden in een 'serie-verkoop' met kortingen tot wel 50%, maken we cabaret toegankelijk voor een breder publiek en dragen we bij aan de bloeiende cabaretscene in Nederland." aldus van der Werf.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze veelbelovende voorstellingen start exclusief voor Vrienden van het ATLAS Theater en genodigden direct na de seizoenpresentatie op maandagavond. Voor het brede publiek gaat de reguliere kaartverkoop van start op dinsdag 14 mei om 12.00 uur via de officiële website van het theater, atlastheater.nl.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.