Afgelopen maand heeft het ATLAS Theater samen met diverse artiesten, gezelschappen en de Vrienden van het ATLAS Theater de handen ineengeslagen voor een gezamenlijke actie voor ‘Make-A-Wish Nederland’. Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen binnen de actieperiode van twee weken. Deze week werd de cheque ter waarde van € 3.187,51 aan de stichting overhandigd.

Binnen de actieperiode werd er een waarde toegekend aan elk verkocht theaterticket. Indirect werd op deze manier door theaterbezoekers bijgedragen aan de hoogte van de cheque. Daarnaast konden bezoekers ook zelf doneren middels de website van het Emmense theater. Theaterdirecteur Machteld van der Werf kijkt enthousiast terug op de actie en is blij namens alle betrokkenen de cheque te mogen overhandigen aan de heer Michiel Snippe van ‘Make-A-Wish’. “Om zoveel mogelijk liefste wensen te vervullen hebben we handen, harten en giften nodig. We zijn ontroert dat bezoekers, artiesten, gezelschappen en de Vrienden van het ATLAS Theater zo gul zijn geweest om een bedrag te doneren en daarmee Make-A-Wish Nederland een warm hart toedragen. Dankzij hun hulp kunnen wij de wensen van zeer ernstige zieke kinderen blijven vervullen en ze daardoor kracht en vertrouwen geven voor de toekomst. Bedankt voor deze mooie actie. Together we are Make-A-Wish!, aldus dhr Snippe.

Over Make-A-Wish
Make-A-Wish Nederland, voorheen de 'Doe Een Wens Stichting', is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte vervult en ze zo kracht geeft om door te gaan. Dat doet de stichting door hun grootste wens te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Het leven van een ziek kind mag niet gaan over ziekzijn alleen. Make-A-Wish zet daarom alles op alles om zo veel mogelijk wensen te kunnen blijven vervullen.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.