Het ATLAS Theater behaalt opnieuw het Green Key Keurmerk GOUD! Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Wij hechten veel waarde aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn daarom trots dat we opnieuw het Green Key Keurmerk Goud in ontvangst hebben mogen nemen.

De acties die wij o.a. ondernemen is zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen, aanbieden van lokale (biologische) producten en maatschappelijke betrokkenheid. Een (herkenbaar) voorbeeld is het groene theaterdak en de kopgevels die begroeid zijn met kruiden, grassen en andere planten. Hierdoor wordt het regenwater geabsorbeerd, wordt CO2 opgenomen, is het dak warmte- en geluidsisolerend en zorgt het voor meer biodiversiteit.

Een ander belangrijk hoofdstuk binnen Green Key is ‘Maatschappelijke Betrokkenheid’. Hoe ‘staat’ het ATLAS Theater in de buurt of regio? Dit kan gaan van de betrokkenheid bij een goede doel of bijvoorbeeld de relatie met het personeel. Daarom doen wij geregeld onderzoek naar de medewerkerstevredenheid en de werkomstandigheden zodat waar nodig, dingen verbeterd cq. aangepast kunnen worden.

Meer lezen over het behalen van het Green Key Keurmerk? Lees dan hier het interview met Directeur Machteld van der Werf en KAM (Kwaliteit, Arbo & Milieu)-coördinator Nico Nobbe.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.