Het ATLAS Theater en WILDLANDS Adventure Zoo Emmen lanceren ‘de Koninklijke 10-daagse’. Van 17 tot en met 26 april worden bezoekers opgewarmd voor het bezoek van de koninklijke familie op zaterdag 27 april 2024. Tien dagen lang staan er verschillende activiteiten voor jong én oud op de planning en zo wordt er gezamenlijk toegeleefd naar Koningsdag 2024 wanneer de koning Emmen en daarbij het dierenpark zal bezoeken.

Tijdens de 10 daagse zijn er in het dierenpark extraatjes met een koninklijk tintje georganiseerd voor de gasten, zoals oranje lekkernijen in de horeca, schminken voor de kinderen, een koninklijke route, presentaties bij onder andere de gouden leeuwaapjes en leeuwen, helpen bij het maken van een royaal diner voor de dieren en er wordt dagelijks één kroon verstopt voor een speciale verrassing. Het klapstuk van de 10-daagse in WILDLANDS is het Koninklijke 7-gangen diner op 19 april in de overdekte jungle van het dierenpark. Op Koningsdag zelf is het dierenpark, in verband met het bezoek van de koninklijke familie, gesloten.

Het ATLAS Theater organiseert tijdens deze vorstelijke periode verschillende activiteiten om de theaterervaring van haar bezoekers extra speciaal te maken. Zo kan een exclusieve meet & greet met de koningin van de lach, Tineke Schouten, gewonnen worden, maakt men kans om het aankoopbedrag terug te winnen als ze op de Gouden Stoel komen te zitten, start de kaartverkoop van de ‘Koninklijke familie’ van het ATLAS Theater, kan men meedingen naar vrijkaarten en zal de mascotte van het theater, Aatje in actie komen en tijdens de start van de 10-daagse bandana’s uitdelen.

Bekijk het gehele programma van de Koninklijke 10-daagse op www.wildlands.nl/10daagse en www.atlastheater.nl/10daagse.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.