De Rabobank verbond 5 jaar lang haar naam aan onze grote theaterzaal. Nu krijgt de samenwerking een andere vorm. Van naamgever van de grote zaal naar partner waarin maatschappelijke thema’s zoals inclusiviteit en toekomstbestendige theaters centraal staan. 

De Rabobank werkt samen met partners, zoals het ATLAS Theater en andere theaters in Drenthe aan oplossingen voor de uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Denk hierbij aan de klimaat- en energietransitie en de transitie naar een meer inclusieve samenleving. 

Wat merk je hiervan?
Wij zijn achter de schermen drukdoende om de naamswijziging door te voeren. Denk hierbij aan de signing in het pand, de vermelding op onze website en op onze tickets. Heb jij al tickets voor het nieuwe theaterseizoen? Dan ontvang je binnenkort een mail van ons met de aangepaste tickets. Dit geldt alleen voor voorstellingen die plaatsvinden in de Grote Zaal. Uiteraard blijven overige gegevens zoals je rij- en stoelnummer gewoon hetzelfde. Je huidige tickets voor voorstellingen in de Dagblad van het Noorden Zaal blijven gewoon geldig.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.