Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Op 27, 28 en 29 januari 2022 doen wij weer mee met het Nationaal Theaterweekend!

Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het ATLAS Theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen! Wie neem jij mee?

Voorstelling Theaterweekend

Zondag 29 januari
Interactieve rondleiding voor jong & oud
Tijdens deze rondleiding ga je op avontuur door het ATLAS Theater en krijg je alle hoeken van het gebouw te zien. Een uniek kijkje achter de schermen dus! We hebben een vaste route die je zelf kunt lopen en waar je op bepaalde plekken uitleg krijgt. Zo zie je o.a. de theatertechnici het decor opbouwen voor de show van die avond, kun je iets van de kaart proeven in het Theaterrestaurant en mag je een kijkje nemen in de artiestenfoyer.

De kids kunnen tijdens de rondleiding deelnemen aan diverse activiteiten. Ze kunnen zich laten schminken in de kleedkamer van de artiesten, zich verkleden als een echte ster, meedansen in de stemkamer, een eigen cup cake versieren en deelnemen aan een mini workshop van onze theatertechnici. Bij elke activiteit ontvangen ze een stempel in hun stempelkaart, een volle stempelkaart is uiteraard een cadeautje waard!
11.00 t/m 15.00 uur | Gratis

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.