Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Op 26, 27 en 28 januari 2024 doen wij weer mee met het Nationaal Theaterweekend!

Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het ATLAS Theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen! Wie neem jij mee?

Voorstelling Theaterweekend

Zondag 28 januari
Kids Afterparty XXL

Na onze kids voorstellingen hebben wij normaal gesproken een Kids Afterparty. Tijdens het Theaterweekend pakken we uit! De jongste bezoekers kunnen gedurende de zondag genieten van een Kids Afterparty XXL met o.a. schminkers, een ballonvouwer, springkussen en meer. Extra speciaal: onze mascotte Aatje heeft een eigen lied en dans ontwikkeld. Dans je met hem mee?

Houd voor meer informatie over de voorstellingen en de verdere randprogrammering van het Theaterweekend onze socials in de gaten!

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.