Het seizoen van geven is weer in zicht. In de maand december steunt ATLAS opnieuw een goed doel en dit jaar is dat Komt het Zien!

Doneer aan Komt het Zien!

Waarom Komt het Zien!
Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn. Dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding kunnen zij alles volgen. Via een koptelefoon horen blinde of slechtziende bezoekers de audiobeschrijving van blindentolken en missen zij niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet. 

Hoe werkt het? 
Koop in de maand december je tickets voor één van onderstaande voorstellingen. Het ATLAS Theater doneert vervolgens € 1,00​ per verkocht ticket aan Komt het Zien! Hierdoor help je als bezoeker al mee door in deze periode je tickets te kopen. Daarnaast kun je als bezoeker van het ATLAS zelf ook een donatie doen via deze link. We hopen met deze actie samen met jou een mooi bedrag te kunnen doneren aan Komt het Zien! 

Koop in december je tickets voor één van deze voorstellingen!
  • Muziek
    Bouke rocks Elvis
    VR 7 JUN
    20:00
    UITVERKOCHT
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.