Eind 2021 hebben wij een ‘kerstwensen-actie’ uitgezet. Bezoekers konden via een link op atlastheater.nl deelnemen aan de actie en een kerstwens insturen voor één van hun dierbaren. Uit alle wensen die zijn ingezonden gaan er maar liefst 10 in vervulling.

Moeilijke tijd

Helaas moesten wij in december vanwege Covid 19 onze deuren opnieuw sluiten. Het is een lastige tijd voor zowel het theater als onze bezoekers. De ‘kerstwensen-actie’, bedoeld om de bezoekers een hart onder de riem te steken, bleek een schot in de roos.

’Middels de kerstwensen-actie hebben we onze bezoekers de mogelijkheid geboden om een wens in te dienen voor iemand die ze een hart onder de riem willen steken, voor iemand die het hard nodig heeft of voor iemand die het gewoon ‘dik’ verdiend. Het is hartverwarmend hoeveel lieve wensen we hebben mogen ontvangen. Uit alle inzendingen blijkt dat men met name behoefte heeft aan ‘samen-zijn’; een dagje of avondje uit staat voor de meeste mensen boven aan het verlanglijstje. Een wens die wij, als ATLAS Theater, uiteraard graag in vervulling laten gaan’, aldus directeur Machteld van der Werf.

Samenwerking met WILDLANDS, Ondernemersvereniging Vlinderstad en China Lights

Uit alle inzendingen zijn, na een zorgvuldige selectie, 10 wensen geselecteerd om in vervulling te laten gaan. Naast een avondje theater stond zowel een bezoek aan WILDLANDS als een bezoek aan de China Lights tentoonstelling in de top 3 qua wensen. Tevens is er een samenwerking gezocht met Ondernemersvereniging Vlinderstad om o.a. een nieuwe outfit en een diner in een rustig restaurant te kunnen realiseren. Vol enthousiasme zullen bovengenoemde organisaties samen met het ATLAS Theater, zodra de maatregelen het weer toelaten, de mensen een onvergetelijk dag en/of avond uit bezorgen.  

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.