"Bereik iedereen live of middels een video met een persoonlijke kerstboodschap"

Verras je werknemers en relaties dit jaar op een bijzondere én persoonlijke manier! Een kaartje van een versierde kerstboom of van een winters landschap is wellicht traditie, maar het is ook wat onpersoonlijk. Laten we het niet hebben over de kromme vingers die je krijgt van het schrijven van al die kaartjes.

Heeft jouw bedrijf de kerstkaart inmiddels al ingeruild voor een voorbedrukt standaard kerstgroet? Of is het zelfs al een e-card in de nieuwsbrief geworden? Grote kans dat de kaart of nieuwsbrief al gauw in de prullenbak beland. Het kan namelijk veel leuker én persoonlijker!

Neem contact met op ons!

Persoonlijke videoboodschap maakt impact
Een video komt het dichtst in de buurt bij écht contact. Het is de perfecte manier om in deze bijzondere (corona)tijd je medewerkers en relaties te bereiken. Gooi de (digitale) kerstkaart dus aan de kant en ga voor een videoboodschap! Wij hebben onze theaterzaal omgetoverd tot een sfeervol kerstdecor waar je live of middels een video iedereen kunt bereiken met een persoonlijke kerstgroet.

Online kerstborrel met entertainment
Wil je dit jaar echt iets uniek doen met je kerst- of nieuwjaarsborrel? Stream je feest interactief vanuit het ATLAS Theater! Op deze manier breng je iedereen op een veilige manier samen. We maken het online bedrijfsfeest volledig op maat met artiesten die bij jouw bedrijf passen.

Neem contact met ons op
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nick Unij via e-mailadres zakelijk@atlastheater.nl of per telefoonnummer (0)591 690 253.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.