"Prachtig theater. Ziet er goed uit en (horeca)service is goed verzorgd. Mooi aanbod in voorstellingen etc. Zeker een aanrader!"

Réyon Brinkmann

Nog geen idee wat te doen in de Paasvakantie? Vier de Paasvakantie (ook wel meivakantie) in het ATLAS Theater in Emmen! Gedurende de Paasvakantie hebben wij 5 verschillende voorstellingen geprogrammeerd staan voor bezoekers uit Emmen en wijde omtrek. Vooral met kinderen kun je tijdens de paasvakantie je hart ophalen in het theater. Er staan maar liefst 3 verschillende familievoorstellingen geprogrammeerd. Zo ga je verhuizen met Buurman & Buurman, waan je samen met Dirk Scheele in de Jungle en ga je met Meneer Monster op zoek naar de Grote 5! Verder komt Ellen ten Damme met een nieuwe show naar het theater en word je meegenomen in het moordmysterie van The Moustrap. Dus nog geen idee wat te doen in de paasvakantie? Kom naar het ATLAS Theater in Emmen!

voorstellingen in de paasvakantie

Complete avond uit in de meivakantie!
Vier de meivakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand heerlijk dineren in ons Theaterrestaurant. Maak een keuze van onze nieuwe à la carte kaart met diverse seizoengerechten die met zorg worden samengesteld door onze keukenbrigade. Elk gerecht is bedacht om jou culinair te verrassen en te verwennen! Nergens anders in Emmen eet je zo lekker.

Al andere plannen? Kies dan voor één van onze arrangementen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan. Geniet bijvoorbeeld van Hollandse hapjes, bitterballen of heerlijke luxe koeken!

Extra voordelig naar het ATLAS Theater
Samen met je kids de Paasvakantie vieren? Neem ze dan extra voordelig mee naar de voorstelling! Jongeren van 14 tot en met 23 jaar kunnen namelijk voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen in het ATLAS Theater in Emmen. Ideaal om op een laagdrempelige (én voordelige) manier kennis te maken met het theater! Bekijk hier de voorwaarden van de jongerenkorting

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.