"Meer dan 30 muziekvoorstellingen dit theaterseizoen!"

De muziek van jouw favoriete artiest opnieuw herbeleven? Bezoek dan één van onze tribute bands die wij dit seizoen geprogrammeerd hebben staan. Wat dacht je van Johnny Cash, Simon & Garfunkel en John Denver? Swing mee op de hits van legendarische artiesten met de leukste tribute bands in het ATLAS Theater!

Tribute band in ATLAS
"Mooi gebouw, geluid was top, lichtshow was top en het was goed geregeld!"

Thijs van der Weide

De beste tribute bands in het ATLAS Theater

Razend populair bij fans van het origineel: de tribute band. Dit seizoen staan er dan ook weer tributes in het ATLAS Theater geprogrammeerd. De meeste legendarische groepen en artiesten hebben tegenwoordig een tribute variant. En dat brengt voordelen met zich mee: één omdat je de muziek van jouw favoriete artiest live weer eens kunt beluisteren en twee de prijs is veel voordeliger!

De mooiste nummers van bekende namen als Johnny Cash en Simon & Garfunkel worden allemaal met grote precisie uitgevoerd door echte top bands! Van de jaren zestig en zeventig muziek, tot aan de hits van André Hazes: je vindt het allemaal in het ATLAS Theater! 

Dus swing en zing vooral mee met hits als 'Mrs. Robinson' en 'The Sound Of Silence' van Simon & Garfunkel en ‘Love's Been Good to Me’ van Johnny Cash!

Benieuwd naar alle andere muziekvoorstellingen? Bekijk dan deze pagina!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.