"Prachtig theater. Mooi opgezet, fijne sfeer, veel ruimte en een mooi gebouw. De zalen zien er super uit! Zeker een aanrader."

Réyon B

Nog geen idee wat te doen in de voorjaarsvakantie (ook wel Carnavalsvakantie of Krokusvakantie)? Vier de voorjaarsvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Gedurende de voorjaarsvakantie hebben wij maar liefst negen verschillende voorstellingen geprogrammeerd staan voor jong en oud en voor bezoekers uit Emmen en wijde omtrek. We starten de vakantie met drie dagen Kinky Boots! Een hilarische, ontroerende en met prijzen overladen Broadwayhit. Ook hebben we voor de jeugd weer leuke voorstellingen staan, wat dacht je van de Rovers, een monsterlijk goede familievoorstelling vol visuele comedy en livemuziek. Of lach met de hele familie om de sympathieke, dolkomische en zeer onhandige klussers in Buurman en Buurman gaan kamperen. Verder staat Claudia de Breij twee dagen in het theater met haar vijfsterren show #Nu! Kortom: er valt weer veel te beleven in ATLAS.

voorstellingen in de voorjaarsvakantie

Maak je avondje uit naar het theater compleet
Vier de voorjaarsvakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand aan de voorstelling dineren in ons Theaterrestaurant. Benieuwd naar onze kaart? Neem hier alvast een kijkje. Heb je geen tijd om uitgebreid te dineren? Kies dan voor één van onze arrangementen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan.

Kom naar de Kids Afterparty
Bezoek je een familievoorstelling? Kom dan na afloop van de voorstelling naar de Kids AfterpartyWe hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook kun je je laten schminken of een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty. Benieuwd naar alle uitjes met kinderen? Bekijk dan deze pagina!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.