"Prachtig theater. Mooi opgezet, fijne sfeer, veel ruimte en een mooi gebouw. De zalen zien er super uit! Zeker een aanrader."

Réyon B

Nog geen idee wat te doen in de voorjaarsvakantie (ook wel Carnavalsvakantie of Krokusvakantie)? Vier de voorjaarsvakantie in het ATLAS Theater in Emmen! Gedurende de voorjaarsvakantie hebben wij maar liefst 5 verschillende voorstellingen geprogrammeerd staan voor jong en oud en voor bezoekers uit Emmen en wijde omtrek.

Vijf voorstellingen in de voorjaarsvakantie

We starten de vakantie met twee dagen Youp van 't Hek. Op zijn zeventigste verjaardag, zet hij geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. En voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters. Ook hebben we voor de jeugd weer een leuke voorstelling in de vakantie staan; namelijk Bing! Bing is jarig is een vrolijke voorstelling van 60 minuten met nieuwe liedjes van Bing met interactie over de verjaardag van Bing. Verder komt HAEVEN, Pieter Derks en Red Limo Quartet in de voorjaarsvakantie naar het ATLAS Theater.

voorstellingen in de voorjaarsvakantie

Maak je avondje uit naar het theater compleet
Vier de voorjaarsvakantie in het ATLAS Theater en kom voorafgaand aan de voorstelling dineren in ons Theaterrestaurant. Benieuwd naar onze kaart? Neem hier alvast een kijkje. Heb je geen tijd om uitgebreid te dineren? Kies dan voor één van onze arrangementen! Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de voorstelling bieden wij je de mogelijkheid om een aan een gereserveerde tafel te genieten van een hapje en drankje. Op deze manier hoef je niet meer in de rij te staan.

Kom naar de Kids Afterparty
Bezoek je een familievoorstelling? Kom dan na afloop van de voorstelling naar de Kids AfterpartyWe hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook ontmoet je onze mascotte Aatje en kun je een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty. Benieuwd naar alle uitjes met kinderen? Bekijk dan deze pagina!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.