Theaterkoor Ericarré
Good Vibes Op Erica!
Gastvoorstelling VR 21 JUN 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 20,00
"25 Jaar Good Vibes OP Erica beleef je mee in Emmen"

Theaterkoor Ericarré trakteert het publiek op een gloednieuwe show vol zang & dans. Na het succes van de Good Vibes Shows in 2019 en 2022 o.l.v. Erik Luikens is er nu een spetterende jubileumvoorstelling met een groot scala aan muzikale hoogtepunten. Popklassiekers, energieke rocknummers, discohits en prachtige musicalmedleys vertellen het verhaal van een kwart eeuw liefde voor muziek. Een toffe live band, dansers, special effects en korte sketches voor een dosis humor maken het tot een show van formaat die je niet wilt missen. Laat je meevoeren door een mooie mix van o.a. Queen, Robbie Williams, Coldplay, Sinatra en een vleugje Nederpop. Ervaar 25 jaar vriendschap, plezier, theater, creativiteit en gezelligheid!

25 jaar samen werken aan een uniek muzikaal pad; 25 jaar samen zingen met vooral een lach en soms een traan; 25 jaar Ericarré beleef je nu mee.

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.