Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Op 26, 27 en 28 januari 2024 doen wij weer mee met het Nationaal Theaterweekend!

Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10,- en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het ATLAS Theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen! Wie neem jij mee?

Ontdek de voorstellingen tijdens het Theaterweekend!

Theatrale rondleiding 'De magische verschijning’
Tijdens deze gratis theatrale rondleiding word je meegenomen door het ATLAS Theater. Je komt niet alleen op plekken waar je nog bent geweest maar ziet ook een voorstelling. Laat je verrassen!
 
Anne ATLAS is de manager van het ATLAS Theater en neemt je mee! Anne heeft de leiding in het theater en is van alles maar dan ook alles op de hoogte.
Als Anne onderweg opmerkelijke dingen begint te zien, stapelen de eigenaardigheden zich op. Er is iets mis, maar wat?
Kom er achter tijdens deze theatrale rondleiding en help Anne met het vinden van een oplossing!

De rondleiding start om 12:00 uur en om 14:00 uur.
 
Let op: Er kunnen maximaal 30 mensen mee per ronde dus meld je hier snel aan.

 

Zondag 28 januari: Kids Afterparty XXL
Na onze kids voorstellingen hebben wij normaal gesproken een Kids Afterparty. Tijdens het Theaterweekend pakken we uit! De jongste bezoekers kunnen gedurende de zondag genieten van een Kids Afterparty XXL met o.a. schminkers, een ballonvouwer, springkussen en meer. Extra speciaal: onze mascotte Aatje heeft een eigen lied en dans ontwikkeld. Dans je met hem mee?

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.