"Ruim 350.000 bezoekers gingen je voor!"

Op zoek naar een leuk uitje in Emmen? Zet dan het ATLAS Theater op je lijstje! In ons theater is er van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud en voor Emmen en wijde omtrek. Zo bezoek je betoverende musicals, hilarische cabaretvoorstellingen, spetterende muziekvoorstellingen en geniet je samen met de hele familie van sprookjesachtige jeugd- en familievoorstellingen.

Wat te doen in Emmen? Bezoek een voorstelling!
"Strak maar ruimhartig multi-cultureel centrum, met een gemoedelijke schouwburg, perfecte akoestiek en een gezellige foyer! Eveneens mogelijkheden voor hartige hapjes met drankjes"

xs4allbeenz

Wat te doen in het ATLAS Theater in Emmen
in het ATLAS Theater bezoek je niet alleen voorstellingen, maar geniet je ook van allerlei leuke activiteiten voor jong en oud!

Altijd feest met onze Kids Afterparty
Iedere jeugdvoorstelling kent na afloop een te gekke Kids Afterparty. We hebben een springkussen in de foyer staan, draaien swingende muziek en hebben een grote snoepkraam met suikerspinnen en veel lekkers. Ook ontmoet je onze mascotte Aatje en kun je een mooie balloncreatie mee naar huis nemen! De perfecte middelen voor een te gekke afterparty.

Ladies Night: een avond met je vriendinnen om niet te vergeten
Het ATLAS Theater organiseert bij speciaal geselecteerde voorstellingen een super gezellige Ladies Night. Het theater wordt getransformeerd tot een waar walhalla voor vrouwen. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een feestelijk welkomstdrankje en kunnen bezoekers heerlijk shoppen bij de verschillende stands van plaatselijke ondernemers in Emmen. Er staan stands met sieraden, cosmetica, kleding, verzorgingsproducten en meer! Ook leuk: na afloop krijgt iedereen wat leuks mee naar huis!

Culinair genieten in ons Theaterrestaurant en café!
Maak je avond naar het theater compleet met een á la carte diner in ons Theaterrestaurant. Geniet van heerlijke seizoengerechten met de mooiste producten uit de regio. Onze chef heeft al veel mooie prijzen in de wacht gesleept, waaronder die van MM Culinair 2019!

Live muziek door lokale talenten
Op verschillende avonden kun je genieten van live muziek van lokale talenten. In de pauze en na afloop van de voorstellingen treden diverse artiesten op in het ATLAS Café. Gezellig na borrelen onder het genot van een drankje, hapje en live muziek!

Nieuwsgierig welke voorstellingen de komende tijd te zien zijn? Check hier alle voorstellingen!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.