Benieuwd naar welke voorstellingen in het nieuwe seizoen onze collega's uitkijken? Lees dan snel verder!

René & Sjoerd (Theatertechniek) kijken uit naar...
Wij kijken uit naar Guido Weijers, omdat er een gezellige technische ploeg mee komt waarmee we niet alleen tijdens de voorstelling, maar ook tijdens de bouw en de breek veel plezier mee hebben. De gekozen artiest is backstage ook erg aardig en fijn om mee samen te werken. Daarnaast is het vanaf het zijtoneel ook erg leuk om een volle zaal te horen lachen, dat geeft veel voldoening om daar aan mee te mogen werken.

Erik (Sous-chef) kijkt uit naar...
Ik hou van cabaret, het liefst ga ik naar cabaretiers die nog moeten beginnen met hun carrière. Ik vind het leuk om nog onbekende artiesten op te zoeken en mij te laten verrassen. Ze hebben vaak een frisse kijk op het leven en kunnen alledaagse dingen in een ander perspectief plaatsen en extra uitlichten. En dat zet je vaak aan het denken! Ik kijk dan ook erg uit naar de voorstelling van Rayen Panday!

Herman & Charlotte (ICT) kijken uit naar...
Simon & Garfunkel, wie kent ze niet… het Amerikaans zangduo die voor het eerst optraden onder de naam “Tom & Jerry” en later doorgingen met de voor ons welbekende naam. Wij herinneren ons altijd nog de muzieklessen op de basisschool. De muziekleraar op de gitaar die de klas begeleide met de nummers The Sounds of Silence en Bridge over Troubled Water. Thuis werd Simon & Garfunkel ook veel gedraaid, Mrs. Robinson en Cecilla doen ons daarom altijd nog denken aan the good old days. Wij kijken er naar uit om in het ATLAS Theater weer herinneringen op te kunnen halen met deze voorstelling.

Martin (Finance) kijkt uit naar...
Ik kijk uit naar de voorstelling van Hans Dorrestijn. Een avondje tragikomische verhalen, zwartgallige gedichten en liedjes. Daarnaast kan ik misschien nog wat leren over vogels, want Dorrestijn is een echte vogelaar, uiteraard wel op de Dorrestijnmanier…

Bert & Elja (Front Office) kijken uit naar... 
Prachtig om de vrolijke ‘koppies’ van de kinderen te zien tijdens jeugd- en familievoorstellingen. Na afloop van de voorstelling vertellen ze ons vaak hoe leuk ze het hebben gehad. Met name zijn de figuren Titus en Fien erg in trek, dit seizoen zijn ze te zien in de voorstelling Belle en het Beest De Musical, wij kijken er nu al naar uit. Gegarandeerd een middag vol blije kindjes!

Els, Ivana & Sabina (Schoonmaak) kijken uit naar...
Wij laten ons graag verwonderen door dans en musical. Vorig seizoen konden wij ons hart ophalen bij grote producties als Sleeping Beauty en Kinky Boots. Dit seizoen zijn de producties iets minder groot, maar verheugen wij ons wel enorm op Murder Ballad met Vajèn van den Bosch die ook in Kinky Boots speelde. Ook zijn wij fan van musicalsterren Brigitte Heitzer en René van Kooten en kijken dan ook uit naar het bijzondere muziekprogramma met veel musicalklassiekers!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.