Ontdek onze Koninklijke 10-daagse, van 17 t/m 27 april, ter ere van het langverwachte bezoek van de Koninklijke familie aan het ATLAS Theater en WILDLANDS! Tijdens deze vorstelijke periode worden bij het ATLAS Theater verschillende activiteiten georganiseerd om jouw theaterervaring extra speciaal te maken! 

Win een exclusieve meet & greet met niemand minder dan Tineke Schouten, maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen als je op de Gouden Stoel zit, koop in deze periode je kaarten voor de voorstellingen van onze Koninklijke ATLAS familie en doe via social media mee om kaarten te winnen voor o.a. Jochem Myjer, Ellen ten Damme en Bert Visscher.

Bekijk deze pagina voor alle details over onze koninklijke festiviteiten en ervaar het magie van het theater! Ook WILDANDS organiseert gedurende deze 10 dagen verschillende activiteiten, neem hier een kijkje.

Gouden Stoelen actie

 

Grijp je kans tijdens onze Koninklijke 10-daagse in het ATLAS Theater met de Gouden Stoelen Actie! Zit jij op onze speciale gouden stoel? Dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen! Reserveer nu je tickets voor Tineke Schouten, Herman, Tim Knol, Digital Twin of de Nederlandse Reisopera en wie weet word jij tijdens onze Koninklijke 10-daagse onze gelukkige winnaar!

Voorverkoop en winactie Koninklijke familie van het ATLAS Theater

 

Gedurende de Koninklijke 10-daagse gaan vier van de vijf voorstellingen van onze 'royals' - Jochem Myjer, Peter Heerschop, Bert Visscher, Ellen ten Damme en Elisabeth - in de voorverkoop. Maar dat is nog niet alles! Doe mee aan onze exclusieve social media actie en maak kans op twee vrijkaarten voor deze voorstellingen. Mis deze kans niet en blijf op de hoogte voor de start van de kaartverkoop tijdens de Koninklijke 10-daagse bij het ATLAS Theater!

Win een Meet & Greet met Tineke Schouten

 

Ontmoet de sterren dichtbij in het ATLAS Theater! Als trotse bezitter van kaarten voor de uitverkochte voorstelling van niemand minder dan Tineke Schouten, heb jij nu de kans om deze ervaring naar een hoger niveau te tillen. Doe mee met onze exclusieve winactie en maak kans op een privé Meet & Greet met de koningin van de lach zelf! Stuur ons een e-mail en laat ons weten waarom jij dé persoon bent die deze unieke kans verdient. Wie weet sta jij straks oog in oog met Tineke Schouten! 

Ontvang een extra sticker op je spaarkaart!

 

Op 17 april trapt onze geliefde mascotte Aatje deze betoverende periode af! Van 10 tot 11 uur staat Aatje bij de hoofdingang van Wildlands klaar om jou te ontmoeten en je spaarkaart te voorzien van een extra sticker. Heb je nog niet genoeg stickers voor een knuffel van Aatje? Mis dan deze kans niet! Naast het uitdelen van stickers, deelt Aatje ook oranje bandanas uit! Draag ze met trots op Koningsdag en maak kans op geweldige prijzen!

Draag onze bandana en win twee vrijkaarten

 

Op woensdag 17 april tussen 10 en 11 uur deelt onze vrolijke mascotte Aatje bij de hoofdingang van WILDLANDS oranje ATLAS bandanas uit. En ook gedurende de gehele 10 daagse kun je ook bij ons terecht voor een bandana. Draag hem met trots en scoor een selfie met een lid van de koninklijke familie en maak kans op twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze! Draag je bandana op jouw eigen unieke manier - als hoofdband, om je pols, als haarband, sjaal, you name it! Deel je foto op Facebook en/of Instagram en tag het ATLAS Theater. Wie weet win jij twee gratis kaarten!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.