Vier kerst met de hele familie in het ATLAS Theater!  
Geniet vanaf 12.00 uur van een overheerlijke kerstlunch voor de hele familie. We hebben een uitgebreid kerstbuffet met warme en koude gerechten, een kinderbuffet en een heerlijk dessertbuffet. Benieuwd naar het menu? Klik dan hier! De kids hoeven zich ondertussen niet te vervelen, want in de foyer hebben we allerlei leuke activiteiten zoals een springkussen en meer.

Kosten kerstlunch
Volwassenen € 29,50
Kinderen € 16,00 (3 t/m 11 jaar)

Limited edition kerstsokken
Boek nu een kerstlunch en ontvang een paar limited edition kerstsokken cadeau. Ook voor de kids ligt er een leuk cadeautje op tafel klaar!

Kom naar de winterse familiemusical van Titus en Fien
Maak je uitje naar het theater compleet en kom na afloop van de lunch naar de winterse familievoorstelling van Titus en Fien (4+). Klik hier voor meer informatie over de voorstelling en het reserveren van kaarten.

Heb je dieetwensen? Laat het ons weten! Dit kan middels een mailtje naar info@atlastheater.nl. Ga je niet naar de voorstelling? Dan kun je tot 14.30 uur genieten van het kerstbuffet en de activiteiten in de foyer!

BOEK KERSTLUNCH

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.