Het seizoen van geven is weer in zicht. In de maand december steunt ATLAS opnieuw een goed doel en dit jaar is dat UNICEF!

Doneer aan Unicef

Waarom UNICEF?
Muziek, dans en toneel zijn belangrijke pijlers in verschillende programma’s van UNICEF. Het helpt kinderen in conflictgebieden bij de ontwikkeling of bij het verwerken van trauma’s. Als theater zijnde ondersteunen we dit initiatief van harte en willen graag op deze manier, samen met jou, ons steentje bijdragen.

Hoe werkt het? 
Koop in de maand december je tickets voor één van onderstaande voorstellingen. Het ATLAS Theater doneert vervolgens € 1,00​ per verkocht ticket aan UNICEF. Hierdoor help je als bezoeker al mee door in deze periode je tickets te kopen. Daarnaast kun je als bezoeker van het ATLAS zelf ook een donatie doen via deze link. We hopen met deze actie samen met jou een mooi bedrag te kunnen doneren aan UNICEF. 

Stand UNICEF op voorstellingsavonden
Op ​de voorstellingsavonden bij De NotenkrakerChristmas with Anúna en Bouke is er ook een stand van UNICEF in de foyer aanwezig. Vrijwilligers geven tijdens deze avonden meer informatie over kinderrechten. Ook kun jij als bezoeker en/of donateur aangegeven waar UNICEF volgens jou aandacht aan zou moeten/kunnen schenken.

Koop in december je tickets voor één van deze voorstellingen!
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.