Daredevils
Gastvoorstelling VR 22 NOV 2024
20:30 uur DvhN Zaal vanaf € 30,00

Een donderslag bij heldere hemel! Festivalsensatie, ultieme partyband, muzikale tentenbrekers: geef het beestje maar een naam. De zes bandleden in Daredevils spelen ontelbaar veel herkenbare hoogtepunten verpakt in flitsende medleys. En dat doen ze verdraaid goed. De mannen sluiten de afgelopen jaren standaard Hello Festival af en hebben hierdoor inmiddels veel fans in Emmen en omstreken. Tijd voor een eigen clubshow dus! Het wordt een volle (nieuwe!) set van 120 minuten. Twee uur feest dus! Houd je vast!

 

Daredevils' eerste optreden (2 december 2023) bij ons in Atlas verkocht binnen een paar uur uit, maar gelukkig zijn ze komen gewoon terug! Festivalsensatie, ultieme partyband, muzikale tentenbrekers: geef het beestje maar een naam.

Deze keer kun je echter geen kaarten kopen via het ATLAS Theater, maar via de eigen site van de Daredevils. Klik hier voor meer informatie.

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.