Neem een diepe duik in de wereld van toneelvoorstellingen!

Ben jij een liefhebber van theater? Wil je meer weten over wat er achter de schermen gebeurt voordat het doek opgaat? Ontdek het theater dieper met onze speciale toneelcursussen, exclusief bij ATLAS Theater.

Komend theaterseizoen presenteren wij een reeks unieke cursusavonden, speciaal ontworpen rondom enkele van onze meest opwindende toneelvoorstellingen. Samen met Eric Nederkoorn, theaterrecensent bij het Dagblad van het Noorden, zullen we dieper ingaan op de kunst en het vakmanschap achter de schermen.

Tijdens deze avonden krijg je de kans om in gesprek te gaan met de makers zelf - regisseurs, acteurs en andere creatieve geesten die betrokken zijn bij het vormgeven van een voorstelling. Van het ontwikkelen van personages tot het creëren van de perfecte setting, van lichtontwerp tot kostumering, we zullen elk aspect van het theaterproces verkennen.

Maar dat is niet alles. We willen jou ook betrekken bij het gesprek. Stel je vragen, deel je inzichten en ontdek samen met ons de geheimen van het toneel.

Kosten en meer info
Deelname aan deze exclusieve toneelcursussen bedraagt slechts € 100,- voor Vrienden van het ATLAS Theater en € 120,00 voor niet-Vrienden. Boek nu en je ontvangt persoonlijk bericht over de data en tijden.

Mis deze unieke kans niet om het theater van binnenuit te ervaren.

Toneelvoorstellingen met cursus
Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.