Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op donderdag 2 november strijkt de Popronde wederom neer in Emmen! Er treden op één avond circa 30 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theaters, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van Emmen. Eén avond in het jaar is Emmen dé etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.

De Popronde is gratis toegankelijk
Bekijk hier het volledige programma in Emmen

21:15 - 22:00 uur
Max Hell (indie)
Gruizige rammelrock uit de Amsterdamse indie-scene. Max Hell verscheen eind 2021 ogenschijnlijk uit het niets met band op het podium, in onder andere voorprogramma’s van Sophie Straat en Personal Trainer. Live staat Max Hell bekend om energieke optredens, waarbij “pop met punkpoeder" wordt afgewisseld door plotselinge “schreeuwen vanuit de onderbuik”.

22:30 - 23:15 uur
MarynCharlie (indie/pop)
MarynCharlie, indie-pop artiest uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende shows met haar band. Het afgelopen jaar deed ze o.a. mee aan de Grote Prijs van NL en won ze 3FM Trending talent.

 

 

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.