Samson & Marie | 3+
Circusshow
Jeugd en familie ZO 13 APR 2025
14:00 uur Grote Zaal vanaf € 30,50

Samson & Marie zijn de allerbeste vrienden. Dit olijke duo is onafscheidelijk en vindt op alle problemen steeds een verassende oplossing. Maar wat ze echt het allerliefste doen? Liedjes zingen voor iedereen! Met Samson's ondeugende blik en Marie's sprankelende energie brengen ze een flinke dosis humor en vrolijkheid voor iedereen.  

 

Bereid je voor op de gloednieuwe circusshow van Samson & Marie. Een onvergetelijk spektakel waar jong en oud zich geen moment zullen vervelen. Samen met hun trouwe vrienden gaan Samson & Marie op avontuur in het circus. Uiteraard zijn ook Meneer de Burgemeester, Brandweerman Bill en Bakkerin Florentine uit het NPO programma IJsjestijd erbij. Maar dat is nog niet alles! Op het podium staan ook een heel kinderkoor en ballet klaar om te schitteren. Dit is het moment om samen met de hele familie mee te zingen en dansen op de grootste hits! Trommel al je vrienden en familie op en beleef een onvergetelijke tijd in het circus.

 

Deze voorstelling wordt om 14.00 & 16.30 uur gespeeld.

 

Droomstoelen
Boek hieronder de kaartjes op rij 1 en beleef de voorstelling van heel dichtbij op de zogeheten "Droomstoelen".
Droomstoelen 14.00 uur
& Droomstoelen 16.30 uur

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.