Drèents Liedtiesfestival 2024
Gastvoorstelling DO 9 MEI 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 15,00

Het Drèents Liedtiesfestival komt er weer aan en jij kunt erbij zijn! Het Drèents Liedtiesfestival wordt dit jaar voor de TWAALFDE keer georganiseerd.

 

Jong muzikaal talent en (semi)professionals presenteren hun eigen geschreven Drentstalige nummer aan een livepubliek en een vakjury. Je kunt nu kaarten kopen en genieten van een geweldige avond in het theater, terwijl RTV Drenthe LIVE verslag doet van de muzikale show.

Voor winnaars als Annemiek Drenth, Willem Fledderus, Gerrit Denekamp, Suzanne & Linda Kannegieter, Rik Vinke, Isa Zwart, Melissa Meewisse, Leon Moorman, Jolien, Rick Hilberts en Lisa Harms betekende het Drèents Liedtiesfestival een fantastische opstap in hun muzikale carrière. Ze kregen nationale en internationale media-aandacht en mochten op geweldige podia optreden.

 

Jij hebt ook een stem! Via SMS kun je tijdens de finale stemmen op jouw favoriet. Deze punten worden opgeteld bij die van de verschillende vakjury’s en leveren een winnaar op.

 

Bestel nu je kaarten!

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.