Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff
Muiters!
Muziek VR 10 MEI 2024
20:30 uur DvhN Zaal vanaf € 22,00

De liefde voor Schotland is wat hen bindt. Geluk en gezelligheid verkiezen zij allebei boven roem en geld.  Beiden hebben hun wortels in Twente. De één is cabaretier, heeft al vier avondvullende programma’s gemaakt en heeft inmiddels opgetreden in elk buurthuis, podium en schouwburg in het oosten van Nederland. De ander is zanger, stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken.

 

Thijs Kemperink (cabaretier) en Erwin Nyhoff (zanger) komen met een muzikaal theaterprogramma Muiters! dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit! Laat u zich verrassen door deze samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied en met totaal verschillende talenten. In 2022 stonden Thijs en Erwin ook samen in het theater met deze voorstelling, dat maakte naar meer, waardoor Muiters! nu terugkomt als reprise.

 

Deze eigenzinnige mannen maken een heerlijke avond over de schoonheid van het leven met als kapstok een avontuur door Schotland.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.