Noord Nederlands Orkest
Solist Anneke van Giersbergen
Klassiek VR 6 DEC 2024
20:00 uur Grote Zaal vanaf € 32,50

Laat je raken door de verbluffende zangkwaliteiten van multitalent Anneke van Giersbergen! Anneke trakteert op een divers en aansprekend programma vol eigen hits en die van haar muzikale helden. Alles in een passend symfonisch jasje!   

 

Op het kleurrijke programma staan pakkende hits van Anneke zélf, zoals You Will Never Change, Feel Alive en Zo Lief. Natuurlijk kan haar jeugdidool Kate Bush niet ontbreken op dit programma; van haar zingt Anneke de hit The Man With The Child In His Eyes.   

 

Tijdens deze enerverende muzikale reis deelt Anneke ook haar versies van hits van nóg weer andere inspiratiebronnen, zoals Lorrainville (Two Souls) en Armophis (Among Stars). Ze duikt ook verder de muziekgeschiedenis in: van baroklegende Purcell zingt ze de bekende, door merg en been gaande stervensaria When I am laid in earth – ja, Anneke kent haar klassiekers!   

 

Kortom: een dynamisch en veelzijdig programma met Anneke als schitterend middelpunt. Dat kun je niet treffender afsluiten dan met de imposante orkestversie van Shores of India!

 

€ 10,00 korting voor Vrienden

Als Vriend van het ATLAS Theater ontvang je € 10,00 korting op deze voorstelling. De korting wordt automatisch verrekend als je bent ingelogd.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.