"Meer dan 30 muziekvoorstellingen dit theaterseizoen!"

Ben jij een liefhebber van live muziek? Bekijk dan eens het muziekprogramma van het ATLAS Theater. Emmen en omstreken is groot liefhebber van live muziek en daarom hebben we dit seizoen maar liefst 30 muziekvoorstellingen geprogrammeerd staan! Het programma is zeer gevarieerd dus grote kans dat er een band of artiest tussen staat die je graag eens live wilt zien. Van swingende rock-'n-roll tot schitterende funk en jazz, intieme liedjes en echte meezingers!

Muziekvoorstellingen ATLAS Theater
"Mooi theater met een goede akoestiek. We hebben daar een akoestische show gezien en dat was gaaf. Alles wat goed te zien en prettige stoelen."

Rob Sieljes

Tips live muziek in het theater

Het aanbod live muziek is groot, dus veel keuze en wellicht keuzestress. Geen zorgen, wij geven je een aantal tips van de niet-te-missen-muziekvoorstellingen!

  • Country en rock-‘n-roll
    Ga met Back to the Country Part 9 terug naar de jaren vijftig, zestig en zeventig, toen mooie, korte liedjes van The Mavericks en vele anderen de hitparade domineerden en hun songs overal uit de speakers schalden.

  • Heerlijke meezingers
    Maak je stem maar los en je borst nat voor ruim vijftig Top 2000- hits tijdens de Top 2000 Live! Zing mee met de de semi-akoestische three-man-show van de 3JS. Of geniet van een oergezellig avondje Frans Bauer vol hits!

  • De beste tribute bands
    Muziek van vroeger live herbeleven? Dit seizoen staan er opnieuw tribute bands in het theater! Fan van Johnny Cash? Def Americans brengt een prachtig eerbetoon aan de legendarische Man in Black! Of geniet van wereldhits als: Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer en Homeward Bound van het beroemde muziekduo Simon & Garfunkel!

Bekijk hier het volledige muziekprogramma in het ATLAS Theater.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.