"Meer dan 40 muziekvoorstellingen dit theaterseizoen!"

Ben jij een liefhebber van live muziek? Bekijk dan eens het muziekprogramma van het ATLAS Theater. Emmen en omstreken is groot liefhebber van live muziek en daarom hebben we dit seizoen maar liefst 40 muziekvoorstellingen geprogrammeerd staan! Het programma is zeer gevarieerd dus grote kans dat er een band of artiest tussen staat die je graag eens live wilt zien. Van swingende rock-'n-roll tot schitterende funk en jazz, intieme liedjes en echte meezingers!

Muziekvoorstellingen ATLAS Theater
"Mooi theater met een goede akoestiek. We hebben daar een akoestische show gezien en dat was gaaf. Alles wat goed te zien en prettige stoelen."

Rob Sieljes

Tips live muziek in het theater

Het aanbod live muziek is groot, dus veel keuze en wellicht keuzestress. Geen zorgen, wij geven je een aantal tips van de niet-te-missen-muziekvoorstellingen!

  • Country en rock-‘n-roll
    Ga met Back to the Country Part 12 terug naar de jaren zestig en geniet na afloop van de befaamde afterparty in de foyer! Geniet van Emmens trots Bouke met de show Bouke Rocks Elvis. In deze voorstelling brengt hij de echte Elvismagic naar Emmen! Of waan je in de gouden tijden van Sun Records. Een zeer getalenteerde, jonge cast zingt en speelt met verve alle grote artiesten van Sun Records en hun bijbehorende wereldhits.

  • Heerlijke meezingers
    Maak je stem maar los en je borst nat voor ruim vijftig Top 2000- hits tijdens de Top 2000 Live op Kerstavond! Of kom naar het theater en zing mee met de hits van Jan Smit of Jeroen van der Boom. Ook komt Mart Hoogkamer naar het ATLAS Theater met zijn eerste theatertour 'Met een lach en een traan'. Genoeg keuze dus!

  • De beste tribute bands
    Muziek van vroeger live herbeleven? Dit seizoen staan er opnieuw tribute bands in het theater! Fan van Johnny Cash? Def Americans brengt een prachtig eerbetoon aan de legendarische Man in Black! Of geniet van wereldhits als: Bohemian Rhapsody, Crazy Little Things, en We Will Rock You' in Queen: The Story!

Bekijk hier het volledige muziekprogramma in het ATLAS Theater.

Mis niks

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van het ATLAS Theater en ontvang alle info over voorstellingen, achtergronden en speciale aanbiedingen!

Bedankt! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.