nieuwsoverzicht

Extra voordelige blind date verrassingsvoorstellingen!
Deze maand hebben we weer nieuwe blind date voorstellingen voor je geselecteerd! Je betaalt slechts € 20,- per doosje! Dat is dus maar een tientje per kaartje!
Nieuwe maatregelen omtrent parkeren in Emmen Centrum
De gemeente heeft besloten om nieuwe maatregelen te nemen omtrent het parkeren in het centrum van Emmen. Vanaf 1 februari is het niet meer mogelijk om na 18.00 uur gratis te parkeren in het centrum van Emmen.
Bijna 15.000 likes op Facebook!
Dat moment laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Wanneer we de 15.000ste like hebben ontvangen, kiezen we vijf volgers uit die samen met hun partner, vriend, vriendin, moeder, vader, zus, boer, dochter of zoon (verzin het maar) een exclusief avondje uit naar het theater winnen.
Vier je kinderfeestje in ATLAS!
Ben jij binnenkort jarig en zoek je nog een leuke plek om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met al je vriendjes en vriendinnetjes naar het ATLAS Theater!
Valentijnsdiner: heerlijk romantisch dineren!
Kom op vrijdag 14 of zaterdag 15 februari romantisch dineren voorafgaand aan de voorstelling van Kinky Boots! Speciaal voor het Valentijnsweekend hebben we een ‘shared dining’ menu samengesteld. Heerlijke gerechtjes die je samen kunt delen. Ook zorgen wij voor de ultieme romantische sfeer met live muziek in het restaurant.
Programma Nationaal Theaterweekend bekend!
Tijdens het Theaterweekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro.